Επιστροφές και αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εάν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος . Μετά το πέρας των 10 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι το προϊόν παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρεία μας μπορεί να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Το www.boutiquemaraoutlet.gr κατανοώντας πλήρως την φύση των ηλεκτρονικών αγορών και θέλοντας να στηρίξει τους πελάτες του αλλά και το ηλεκτρονικό εμπόριο, σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων προϋποθέτοντας τα παρακάτω :

  1. Το προϊόν είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία μαζί με τυχόν συνοδευτικό υλικό (ετικέτες, κλπ)
  2. Η συσκευασία και το συνοδευτικό υλικό (ετικέτες, κλπ) πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση
  3. Το αίτημα επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  4. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει διαφορετικό προϊόν από την μεγάλη γκάμα μας.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πολιτική Επιστροφών λανθασμένων Προϊόντων

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν μόνο την Εταιρεία. Ο πελάτης οφείλει μόνο να κρατήσει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και τυχόν συνοδευτικό υλικό .

Διαδικασία Επιστροφής – Επιστροφή μέσω courier

Συσκευάζετε το προϊόν σε κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία
Το κόστος επιστροφής μιας παραγγελίας επιβαρύνει τον πελάτη .

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στην διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2651029820 ή της φόρμας επικοινωνίας