Τρόποι αποστολής

Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής

Το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν εντός Ελλάδος για παραγγελίες άνω των 80€. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή είναι συν 2€

Για παραγγελίες κάτω από 80€ στην Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 5€ συν 2€ εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Για την Κύπρο το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ .

Για παραγγελίες κάτω των 150€ στην Κύπρο το κόστος των μεταφορικών είναι 10€ για παράδοση εντός 7 ημερών και 20€ για παράδοση εντός 2-3ημερών συν 5€ εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Για τις πόλεις που δεν υπάρχει έδρα του ταχυμεταφορέα και η παράδοση υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα από αυτά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρχει χρέωση. Εάν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα του ταχυμεταφορέα το οποίο δεν θεωρείται δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 3 έως 5 μέρες, εκτός αργιών και δυσμενών καιρικών φαινομένων. Καθυστερήσεις στις μέρες παράδοσης ουδεμία ευθύνη φέρει η Boutique Mara.

H Boutique Mara ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε εντός 24 ωρών άμεσα τα προϊόντα, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούμε να ζητήσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα μας. Μετά τον έλεγχο της ζημιάς γίνεται αντικατάσταση με κάποιο άλλο.

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Boutique Mara ή με αποστολή e-mail.

Διαθεσιμότητα.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για την πιθανότητα μελλοντικής διαθεσιμότητας
Αν θα συμφωνείτε, θα πρέπει να μας απαντήσετε στο e-mail, αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.