Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Με Αντικαταβολή.

Τα προϊόντα έρχονται μέσω courier ( και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το ποσό της αντικαταβολής σας ενημερώνετε αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία της παραγγελίας σας.

Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος της παραγγελίας σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Boutique Mara . Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές ποσό της παραγγελία σας καθώς και για τα έξοδα αποστολής προτού κάνετε την κατάθεση

EUROBANK

Αρ. Λογαριασμού: 00260270550201235442
ΙΒΑΝ: GR102602700000550201235442

Οι παραπάνω λογαριασμοί εμφανίζουν ως επωνυμία την <<ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ>>

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στο 2651029820 η στείλτε email στο info@boutiquemaraoutlet.gr

για να γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήσατε την κατάθεση.

Μέσω Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλλετε με την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Μέσω πιστωτική κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.boutiquemaraoutlet.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες, Visa, Mastercard και Euroline. Οι συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα θα γίνονται πάνω στο e-POS της τράπεζας Eurobank (redirection) και έχουν το επίπεδο ασφάλειας της υπηρεσίας της τράπεζας. Επιπλέον, κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στους servers των www.boutiquemaraoutlet.gr.